Tlf: +46(0)322-666820
info@sprider.se
 

Vakuumlyftare för godshantering

vakkumlyftare

Vi erbjuder maskiner för matning av gods typ brädor, plåt och skivor m.m. Maskinen lämpar sig även för t ex kartonglastning.

Våra vakuumlyft-transportörer:
Vi har levererat flera maskiner som används som automatiska inmatare till hyvlar.

Maskinerna har som standard Unigripper vakuumsugplattor. Traversvagnen och dess saxmekanism är både kompakt och stabil, vilket ger stor lyfthöjd i förhålande till totalhöjden. Säkerhet genom dubbla lyftkedjor. Lågt servicebehov och hög driftsäkerhet.

Som tillbehör har vi utvecklat en särskild mekanism som på ett skonsamt sätt förhindrar att underliggande skivor sugs med (gäller porösa material). Vi använder normalt MikroDatas PLC-styrsystem i manöverpulpeten.

Annimationen till höger visar på ett enkel sätt hur dessa maskiners arbetssätt (för att minska tiden att öppna annimatinen så består den av bara 6 bilder)

Konstruktion efter önskemål:
Genom vårt sätt att arbeta i 3D-cad erhåller våra produker: Väl genomtänkta lösningar och slimmad, kort inkörningstid. Vi har lätt att ändra och komplettera efter era önskemål, kundanpassa maskinen.

Den goda dokumentationen gör det enkelt för oss att tillverka kompletteringar samt reservdelar eller fler identiska maskiner.

Som kund hos oss…
får ni maskinen anpassad helt efter era önskemål. Vår verkstad har erfarna medarbetare samt en omfattande maskinpark för tillverkning av specialmaskiner.